top of page

2023
רון יוחננוב - אפייה
אז הגיע רון!
ובזכותו נכנסתי לעולם המדהים של קולינריה וספרי בישול,
של רכיבים ואופן הכנה, של חצי כוס סוכר וצרור פטרוזיליה.
נהנית מכל שניה של עבודה עם הסופרסטאר הזה,
שיש בו דייקנות ופדנטיות שאני כל כך מעריכה
לצד תקתוק ומהירות שאני כל כך אוהבת!
עיצבנו ביחד בשנה החולפת כבר שני ספרי מתכונים,
והשבוע נולדה חמה מהתנור חוברת מתכונים שכל כולה שמרים,
ובכנות אגיד לכם שממש לא פשוט לשבת כל היום ממול התמונות המטורפות והתיאורים של כל הטוב הזה.
כל סוגי הבצקים וכל סוגי המילויים שאתם רק מדמיינים - הכל פה בפנים, וזה מרהיב ומרעיב, לא יודעת מה יותר...
ובזמן שאתם (ואני) מריירים פה, רון ואני וכל הצוות המופלא שלו כבר עובדים על הקסם הבא, שגם הוא ממש אוטוטו בחנויות הספרים.




bottom of page